NU är hyresavtalet påskrivet av Brf. Och returnerat av etableringsbyrån med ett litet kort och en hälsning ”Äntligen” och en smiley. För så har det varit. Alla vi som stått på sidan av Skanska har hoppats, mailat, frågat, svarat och väntat och nu ÄNTLIGEN är jag med ny lokal. På riktigt! Först nu vågar jag tro på att det faktiskt ska bli av. Helt hysterisk är det ju fortfarande. Bokade en flyttfirma i sista stund (1 november är flyttmånad), ringt snickaren som kommer den 2/11, ringt elektrikern (som inte hört av sig ännu) ringt rörfirman som kommer den 2/11. För då kör det igång! Nu ska jag se över den tre låååånga A4-sidors inköpslistan från Ikea. Men jag är van. Har man läst igenom 38 sidor kontrakt är 3 sidor med till skruven detaljerad inköpslista en ”piece of cake”.

Slutligen skulle jag vilja berätta om den absolut roligaste kommentaren som jag fick (på FB) från en kund som läste att jag ska flytta:

Vad märkligt, mina favorit praliner och var just idag i Årsta och köpte en påse. Har inte varit där på väldigt länge , säkert mer än ett halvår sedan och nu får jag se att de flyttar till mitt hus!!… ”…Tack Universum ?

Det där tänker jag på rätt så ofta… Episkt!

Och med det lägger jag ingen som helst värdering på andras fantastiska kommentarer när jag släppte nyheten utan hälsar att JÖSSES VAD ALLA ÄR UNDERBART VARMA OCH VÄNLIGA OCH FANTASTISKA! Då var det sagt. Jag älskar er. Go’kväller.