Underbara fester och bröllop...

... har naturligtvis vackra praliner

DESIGNADE PRALINER

Har du en idé om färger på ditt bröllop eller fest och vill du att det återspeglar sig i pralinerna du vill bjuda dina gäster på? Tillsammans med dig designar vi dina praliner efter dina önskemål och uttryck. Välj mellan att bjuda praliner i ask eller på fat. Vi offererar pris.

FRÅN PRALIN TILL ASK

Välj mellan att bjuda på praliner i ask eller på serverade på fat. Vi har också våningsfat för uthyrning som är perfekt om du har lite plats men vill bjuda på mycket. Om du har ett monogram, en särskild hälsning till dina gäster, eller kanske vill skriva en egen text på etikett och cellofanpåse eller på en 2-praliners ask (och använda den som bordsplacerare) fixar vi det. Vi levererar hela konceptet – från pralin till ask.

PROVSMAKNING & DESIGN

Boka ett möte med oss och berätta hur du tänker och hur du vill designa dina praliner. Vi har flera olika smaker att erbjuda och vi har förstås alternativ till dig som inte vill ha animaliska produkter i pralinen eller munsbiten. Självklart levererar vi till hela Sverige. Allt från en enkel och smakrik Passionsfruktspralin till avancerade Lollipops med fyllning. Och alla i otroligt lyxiga utföranden.

MÖHIPPA

Planerar du en möhippa för en blivande brud? Här kan du och hela tjejgänget sitta ner och smaka god choklad och få berättat hur böna blir till choklad. Vi avslutar med en visning i vårt chokladkök. Eller så går ni pralinkurs och gör praliner tillsammans. Ta med bubbel för att lyxa till din möhippa! Maila din förfrågan här.

TILL PRALINKURSERNA

TILL CHOKLADPROVNINGEN

Skicka din förfrågan här och vi återkommer till dig inom några timmar.

    Förnamn och efternamn*

    E-post*

    Ditt meddelande