Pralinkurser
för nybörjaren och för dig som vill lära dig mer

GRUNDKURS

ÖPPEN PRALINKURS

Vi kokar chokladfyllning som du smaksätter, fyller i förgjutna skal, och om du vill, försluter du dina praliner själv. En rolig kurs som passar alla – nybörjare, nyfikna och barn från 10 år i vuxens sällskap. Efter kursen får du med dig recept och de tillverkade pralinerna hem. Vi tar en kortare paus i kursen. Du har 10 % rabatt på alla köp i butiken samma kväll (ej reaprodukter).

Glutenfria. Du väljer själv om pralinen ska vara laktosfri. Datum för vårens provningar kommer i december.


Datum: 15/1 samt 30/1, kl. 18.45
Pris: 600 kr p/p.
Tid: 2 timmar..
Antal 4 – 8 personer.

TEMP & FÄRG

ÖPPEN PRALINKURS

Vi kokar ganache och här får du lära dig hur man tempererar med hjälp av mikrovågsugn. Vi färgsätter choklad och praliner med olika tekniker. Efter kursen får du med dig recept och de tillverkade pralinerna hem. Liten grupp och mysig atmosfär. En rolig och kreativ kurs. Vi tar en paus i kursen med kaffe/kall dryck och smörgås. Du har 10 % rabatt på alla köp i butiken samma kväll (ej reaprodukter).

Glutenfria. Du väljer själv om pralinen ska vara laktosfri. Datum för vårens provningar kommer i december.


Pris: 1 500 kr (ord.pris 1 900 kr)
Tid: halvdag (smörgås/kaffe/kall dryck ingår)
Antal 4 personer

TEMPERERING

ÖPPEN PRALINKURS

För dig som vill komma vidare med pralintillverkningen. Vi kokar ganache som du själv smaksätter och här får du lära dig hur man tempererar med hjälp av mikrovågsugn och/eller marmorbord. Efter kursen får du med dig recept och de tillverkade pralinerna hem. Liten grupp och mysig atmosfär. Vi tar en paus i kursen med kaffe och hembakat. Du har 10 % rabatt på alla köp i butiken samma kväll (ej reaprodukter).

Glutenfria. Du väljer själv om pralinen ska vara laktosfri. Datum för vårens provningar kommer i december.


Pris: 1 000 kr (ord.pris 1.400 kr)
Tid: 3 timmar (kaffe och hembakat ingår)

GRUPP

PRIVAT GRUNDKURS

En kurs för er som är flera och vill boka eget datum. Vi kokar chokladfyllning som du smaksätter själv, fyller i förgjutna skal, och om du vill, försluter du dina praliner själv. En rolig kurs som passar alla även du som inte har någon förkunskap! Efter kursen får du med dig recept och de tillverkade pralinerna hem.  Vi har en kortare paus i kursen. Du har 10 % rabatt på alla köp i butiken samma kväll (ej reaprodukter). Är ni ett företag så skicka en intresseanmälan.

Glutenfria. Du väljer själv om pralinen ska vara laktosfri. Datum för vårens provningar kommer i december.


Datum: Vi anpassar dag och tid efter önskemål.
Pris: Offereras samt faktureras i förskott.
Tid: 3 timmar.
Antal: 4 – 8 personer.

Anmäl dig här!

Varmt välkommen att anmäla dig till våra öppna pralinkurser eller skicka en intresseanmälan om ni är en grupp/företag som vill välja datum.

Vill du handla efter kursen har vi 10 % rabatt på alla köp i butiken. (Gäller ej köp av presentkort eller reaprodukter.)

Anmälan (OBS. 1 person per anmälan)
Välj kurs och datum

Vi är en grupp/företag som har förslag på kursdatum

Förnamn*

Efternamn*

E-post*

Telefon*

Presentkortskod

Ditt meddelande

Små grupper och trevlig atmosfär

På våra kurser är vi mellan 4-6 (ev 8) deltagare. Kursen är för dig som vill ha en en kul kväll i chokladköket och som vill förstå grunderna i pralintillverkning. Vi jobbar med choklad som är etisk, certifierad och med mycket hög kvalitetsnivå. Alla kurserna leds av Eva Mantsinen, Chocolatier och ägare till OmnOmnOmn Chocolaterie.

Företag och grupper

Är ni ett företag eller en grupp som tillsammans vill gå på chokladkurs? Kontakta oss för en intresseanmälan och information.

Så här funkar det

Pris

Se resp kurs. Har du ett presentkort med ett lägre värde betalar du endast mellanskillnaden innan kursstart. Företag faktureras.

Anmälan

Anmälan gör du enkelt via formuläret här eller i butiken på Hammarby Allé 9A senast 4 dagar innan kursdag.

Bekräftelse

Vi mejlar dig bekräftelse på reserverad plats och betalningsinformation. En anmälan per person.

Du kan också komma förbi butiken på Hammarby Allé 9A och anmäla dig samt betala. Ring eller maila alltid om du är sent ute och vill hänga på!

Betalning

Du kan betala till PlusGiro eller med Swish. Mer information får du i samband med bekräftelsemailet. Se ovan. När du har betalat får du en bekräftelse via e-post på att du har en bokad plats. Kolla även din "skräpkorg". Företag faktureras. Du kan också komma in in butiken och betala med kort. Vi behöver din anmälan och betalning senast 4 dagar innan kursstart.

Presentkort

Har du ett presentkort uppger du sifferkoden i samband med anmälan. Om kursen blir inställd har du inte förverkat kortet. Presentkortets värde gäller. Uppstår en mellanskillnad går det bra att restbetala enligt ovan.

Är värdet högre kan du använda resterande belopp för köp i butiken i samband med kurstillfället.

Avbokning och återbetalning

För återbetalning av hela beloppet behöver vi din avbokning senast 4 dagar innan kursdag.

Avbokar du senare än 4 dagar innan kursen erbjuds du istället nytt kurstillfälle. Gäller även anmälan med presentkort.

Avbokar du samma dag som kursen, återbetalar vi inte beloppet eller ersätter dig med nytt kursdatum.

Om kursen inte fylls med minst antal personer ställs den in och hela beloppet återbetalas. Alternativt kan du välja ny kurs eller chokladprovning. Har du ett presentkort kan du välja att köpa produkter i våra butiker på webben eller Hammarby Allé 9A.

Frågor?

Har vi missat att berätta något? Kontakta oss.