Chokladprovning
för vetgiriga och chokladfantaster

 

PRIVATPERSONER

60 MINUTER

En intressant och rolig chokladprovning där fakta om bean-to-bar, från böna till choklad varvas med smakprover av ren choklad, praliner och konfektyr. En lättsam och rolig provning som uppskattas av både barn som vuxna. Du har 10 % rabatt på alla köp i butiken vid provningstillfället (ej reaprodukter eller presentkort). Föreläsare är Eva Mantsinen, Chocolatier och ägare till OmnOmnOmn Chocolaterie.


Pris: 450 kr/pp
Tid: 60 minuter
Antal: 5-8 personer
Grupper som önskar boka egen vald tid offereras.

Vi reserverar oss för prisjusteringar.

GRUPPER

60 MINUTER

En intressant och rolig chokladprovning där fakta om bean-to-bar, från böna till choklad varvas med smakprover av ren choklad, praliner och konfektyr. Du har 10 % rabatt på alla köp i butiken vid provningstillfället (ej reaprodukter eller presentkort). Föreläsare är Eva Mantsinen Chocolatier och ägare till OmnOmnOmn Chocolaterie .


Pris: Offereras
Tid: 60 minuter
Antal: 5–8 personer
Endast för grupper som önskar boka egen vald tid.

Vi reserverar oss för prisjusteringar.

FÖRETAG

VÄLJ PLATS

En chokladprovning där vi varvar fakta "from-bean-to-bar" (hur böna blir till choklad). Vi provar ren choklad, praliner och konfektyr ur vårt sortiment. Välj mellan att vara i våra lokaler eller hos er (inom Storstockholm). Du har 10 % rabatt på alla köp i webbutiken eller butiken vid provningstillfället. (Gäller ej reaprodukter eller presentkort). Föreläsare är Eva Mantsinen, Chocolatier och ägare till OmnOmnOmn Chocolaterie.


Pris: Offereras och faktureras
Tid: Cirka 60 minuter
Antal hos er: 10 eller fler
Antal hos oss: 5–8

Kostnad för resa ingår för grupper över 15 personer.

Tider kommer i höst

Varmt välkommen att anmäla dig till våra öppna chokladprovningar eller skicka en intresseanmälan om ni är en grupp/företag som vill välja datum.

Vill du handla efter provningen har vi 10 % rabatt på alla köp i butiken. (Gäller ej köp av presentkort eller reaprodukter.)

Chokladprovning, 60 min. Välj datum här.

Vi är en grupp/företag som har förslag på provningsdatum

Fyll i antal personer*

Förnamn*

Efternamn*

E-post*

Telefon*

Presentkortskod

Ditt meddelande

Trevlig atmosfär & rolig kunskap

På våra provningar är vi mellan 5–8 personer. Alla provningar leds av Eva Mantsinen, Chocolatier och ägare till OmnOmnOmn Chocolaterie.

Företag och grupper

Är ni ett företag eller en grupp som tillsammans vill ha chokladprovning? Välj mellan att komma till oss eller hos er (gäller endast företag) kontakta oss för en intresseanmälan och information.

Så här funkar det

Pris

Pris per person 450 kr. Företag faktureras.

Anmälan

Anmälan gör du enkelt via formuläret här senast 4 dagar innan provning.

Bekräftelse

Vi mejlar dig bekräftelse på reserverad plats och betalningsinformation.

Ring eller maila alltid om du är sent ute och vill hänga på!

Betalning

Du kan betala till PlusGiro eller med Swish. Mer information får du i samband med bekräftelsemailet. Se ovan. När du har betalat får du en bekräftelse via e-post på att du har en bokad plats. Kolla även din "skräpkorg". Företag faktureras. Vi behöver din anmälan och betalning senast 4 dagar innan provning.

Presentkort

Har du ett presentkort uppger du sifferkoden i samband med anmälan. Om provningen blir inställd har du inte förverkat kortet. Presentkortets värde gäller för köp. Uppstår en mellanskillnad går det bra att restbetala enligt ovan.

Är värdet högre kan du använda resterande belopp för köp i butiken i samband med provningstillfället.

Avbokning och återbetalning

För återbetalning av hela beloppet behöver vi din avbokning senast 4 dagar innan provning.

Avbokar du senare än 4 dagar innan provning erbjuds du istället nytt provningsdatum. Gäller även anmälan med presentkort.

Avbokar du samma dag som provningen, återbetalar vi inte beloppet eller ersätter dig med nytt provningsdatum.

Om provningen inte fylls med minst antal personer ställs den in och hela beloppet återbetalas. Alternativt kan du välja ny kurs eller chokladprovning. Har du ett presentkort kan du välja att köpa produkter i våra butiker på webben eller Hammarby Allé 50. Presentkort återbetalas ej.

Frågor?

Har vi missat att berätta något? Kontakta oss.