Chokladprovning
för vetgiriga och chokladfantaster

 

60 MINUTER

ÖPPEN PROVNING

Vi provar ren choklad och handgjorda praliner och du får veta mer om skillnad och kvalitet på choklad. En lättsam och rolig provning som uppskattas av både barn som vuxna. Föreläsare är Eva Mantsinen, ägare och Chocolatier. Datum för vårens provningar kommer i december.


Pris: 350 kr
Tid: 60 minuter
Antal: 4-10 personer
Grupper som önskar boka egen vald tid offereras.

Vi reserverar oss för prisjusteringar.

90 MINUTER

PROVNING FÖR GRUPP & FÖRETAG

En intressant och rolig föreläsning i 30 minuter om hur kakaobönor blir till choklad. Resterande tid, 60 minuter, provar vi ren choklad och handgjorda praliner. Vi provar en speciell pralin med lite portvin. Föreläsare är Eva Mantsinen, ägare och Chocolatier. Datum för vårens provningar kommer i december.


Pris: 450  kr
Tid: 90 minuter
Antal: 5–10 personer
Endast för grupper som önskar boka egen vald tid.

Vi reserverar oss för prisjusteringar.

FÖRETAG/GRUPP

HOS OSS ELLER HOS ER

Välj mellan chokladprovning med eller utan föreläsning om hur böna blir till choklad. Vi provar ren choklad och praliner ur vårt sortiment. Välj mellan att vara i våra lokaler eller hos er (inom Storstockholm). Föreläsare är Eva Mantsinen, ägare och Chocolatier.


Pris: Offereras.
Tid: Cirka 60 minuter*
Antal hos er: 12 eller fler
Antal hos oss: 5–10

* Vi anpassar oss efter era önskemål.

Kostnad för resa tillkommer.

Anmäl dig här!

Varmt välkommen att anmäla dig till våra öppna chokladprovningar eller skicka en intresseanmälan om ni är en grupp/företag som vill välja datum.

Vill du handla efter provningen har vi 10 % rabatt på alla köp i butiken. (Gäller ej köp av presentkort eller reaprodukter.)

Välj datum och längd på provning

Vi är en grupp/företag som har förslag på provningsdatum

Fyll i antal personer*

Förnamn*

Efternamn*

E-post*

Telefon*

Presentkortskod

Ditt meddelande

Trevlig atmosfär & rolig kunskap

På våra provningar är vi mellan 5–16 personer. Du kan välja mellan två varianter: 90 minuter med föreläsning och en kortare, 60 minuter, utan föreläsning.  Alla provningar leds av Eva Mantsinen, Chocolatier och ägare till OmnOmnOmn Chocolaterie.

Företag och grupper

Är ni ett företag eller en grupp som tillsammans vill ha chokladprovning? Välj mellan att komma till oss eller hos er (gäller endast företag) kontakta oss för en intresseanmälan och information.

Så här funkar det

Pris

Se resp provningsalternativ. Har du ett presentkort med ett lägre värde betalar du endast mellanskillnaden innan provningsdag. Företag offereras samt faktureras.

Anmälan

Anmälan gör du enkelt via formuläret här eller i butiken på Hammarby Allé 9A senast 4 dagar innan provning.

Bekräftelse

Vi mejlar dig bekräftelse på reserverad plats och betalningsinformation.

Du kan också komma förbi butiken på Hammarby Allé 9A och anmäla dig samt betala. Ring eller maila alltid om du är sent ute och vill hänga på!

Betalning

Du kan betala till PlusGiro eller med Swish. Mer information får du i samband med bekräftelsemailet. Se ovan. När du har betalat får du en bekräftelse via e-post på att du har en bokad plats. Kolla även din "skräpkorg". Företag faktureras. Du kan också komma in butiken och betala med kort. Vi behöver din anmälan och betalning senast 4 dagar innan provning.

Presentkort

Har du ett presentkort uppger du sifferkoden i samband med anmälan. Om provningen blir inställd har du inte förverkat kortet. Presentkortets värde gäller för köp. Uppstår en mellanskillnad går det bra att restbetala enligt ovan.

Är värdet högre kan du använda resterande belopp för köp i butiken i samband med provningstillfället.

Avbokning och återbetalning

För återbetalning av hela beloppet behöver vi din avbokning senast 4 dagar innan provning.

Avbokar du senare än 4 dagar innan provning erbjuds du istället nytt provningsdatum. Gäller även anmälan med presentkort.

Avbokar du samma dag som provningen, återbetalar vi inte beloppet eller ersätter dig med nytt provningsdatum.

Om provningen inte fylls med minst antal personer ställs den in och hela beloppet återbetalas. Alternativt kan du välja ny kurs eller chokladprovning. Har du ett presentkort kan du välja att köpa produkter i våra butiker på webben eller Hammarby Allé 9A.

Frågor?

Har vi missat att berätta något? Kontakta oss.