Hej företag!


Om du söker det där lilla extra roliga att göra med kollegorna, eller vill trycka din logo på en ursnygg ask med galet goda praliner och ge som present, då har du kommit rätt. Skrolla ner så berättar jag mer...

CHOKLADASKAR MED LOGO

En rolig (och god!) present är chokladask med handgjorda praliner. De kan både tryckas med företagets logotyp på och personaliseras med mottagarens namnet på asken.

Välj mellan 6, 9 eller 16-praliners ask, 1 grundfärg samt text och logo.


Pris: Offereras.
Antal: minst 10 st och till hur många som helst!
Skicka INTRESSEANMÄLAN för offert.

CHOKLAD & PRALINKURS

GRUNDKURS FÖRETAG

En kul kurs till kick-off, företagsevent eller team building. Du och kollegorna kokar chokladfyllning som ni smaksätter själva, fyller i förgjutna skal, och om ni vill, försluter pralinerna. (Det brukar vara uppskattat!). En rolig kurs som passar alla. Inga förkunskaper behövs. Efter kursen får alla med sig de tillverkade pralinerna hem. Vi har en kortare paus i kursen. Ni har 10 % rabatt på alla köp i butiken vid kurstillfället (ej reaprodukter eller presentkort). Du väljer själv om pralinen inte ska innehålla laktos. Vi har f n inga kurser p g a av Covid-19.


Pris: Offereras samt faktureras.
Datum: Vi anpassar dag och tid efter önskemål
Tid: 2 1/2–3 timmar
Antal: 4 – 6 personer
Skicka INTRESSEANMÄLAN för offert.

CHOKLADPROVNING

HOS OSS

Vi är i våra lokaler på OmnOmnOmn Chocolaterie och där får ni en intressant föreläsning om hur böna blir till choklad samtidigt som vi provar vi ren choklad, praliner och konfektyr. Ni får 10% rabatt på alla köp i butiken efter provningen. (Gäller ej reaprodukter eller presentkort). Föreläsare är Eva Mantsinen, Chocolatier och ägare till OmnOmnOmn Chocolaterie.

HOS ER

Provningen genomförs på företaget eller där ni har förlagt ert event, kickoff eller team-buildning. Ni får en intressant föreläsning om hur böna blir till choklad samtidigt som vi provar ren choklad, praliner och konfektyr. Ni får 10% rabatt på alla köp i våra butiker 24 timmar efter provningen. (Gäller ej reaprodukter eller presentkort).

INTRESSEANMÄLAN

Välkommen med en INTRESSEANMÄLAN med förslag på datum och tid. Vi skickar ett offertförlag.

Vi har f n inga kurser p g a av Covid-19.


Pris: Offereras och faktureras
Tid: Cirka 60 minuter
Antal hos er: 12 eller fler
Antal hos oss: 5–10

Kostnad för resa tillkommer.