Hej företag!


Om du söker det där lilla extra roliga att göra med kollegorna, eller vill trycka din logo på en ursnygg ask med galet goda praliner och ge som present, då har du kommit rätt. Kanske letar du efter julask till kollegor och kunder? Så bra! Skrolla ner så berättar jag mer...

JULASKAR FÖRETAG 2018

SISTA DAG FÖR BESTÄLLNING – 10 DECEMBER

Årets design av julask har djurtema. Om du kikar riktigt noga, ser du också något mer litet djur som får vara med på julaskarna i år. Den största, 16 praliner har vi förplockat praliner från vårt ordinarie och lyxsortiment och självklart flera med julsmaker. Mellanstorleken, 9 praliners ask och den minsta, 6 praliners asken har vi förplockat med våra ordinarie praliner och självklart med julsmaker också.

Vi plockar inte i praliner som innehåller nötter eller gluten. Låt oss veta om det inte ska vara praliner med alkohol i.

 

TILL JULASKARNA


Pris: Skicka oss en förfrågan här.
Betalningsvillkor: Betalning mot Swish eller betalkort vid avhämtning. Är du ny kund hos hos oss fakturerar vi vid ordertillfället med 20 dagar betalningsvillkor netto. Är du återkommande kund fakturerar vi med 20 dagar netto betalningsvillkor. Vill du så skickar vi bud till dig inom Storstockholm. Kostnad tillkommer och offereras.

CHOKLADASKAR MED LOGO

En rolig (och god!) present är chokladask med handgjorda praliner. De kan både tryckas med företagets logotyp på och personaliseras med mottagarens namnet på asken.

Välj mellan 6, 9 eller 16-praliners ask, 1 grundfärg samt text och logo.


Pris: Offereras.
Antal: minst 10 st och till hur många som helst!
Skicka intresseanmälan för offert.

CHOKLAD & PRALINKURS

GRUNDKURS FÖRETAG

En kul kurs till kick-off, företagsevent eller team building. Du och kollegorna kokar chokladfyllning som ni smaksätter själva, fyller i förgjutna skal, och om ni vill, försluter pralinerna. (Det brukar vara uppskattat!). En rolig kurs som passar alla. Inga förkunskaper behövs. Efter kursen får alla med sig de tillverkade pralinerna hem. Vi har en kortare paus i kursen. Ni har 10 % rabatt på alla köp i butiken samma kväll (ej reaprodukter).

Ej gluten. Du väljer själv om pralinen inte ska innehålla laktos.


Pris: Offereras samt faktureras.
Datum: Vi anpassar dag och tid efter önskemål
Tid: 2 1/2–3 timmar
Antal: 4 – 8 personer
Skicka intresseanmälan för offert.

CHOKLADPROVNING

HOS OSS

Vi är i våra lokaler på OmnOmnOmn Chocolaterie och där får ni en intressant föreläsning om hur böna blir till choklad samtidigt som vi provar vi ren choklad och praliner. Föreläsare är Eva Mantsinen, ägare och Chocolatier.

HOS ER

Provningen genomförs på företaget eller där ni har förlagt ett event, en kickoff eller team buildning och får en intressant föreläsning om hur böna blir till choklad samtidigt som vi provar ren choklad och praliner. Välkommen med en intresseanmälan med förslag på datum och tid. Föreläsare är Eva Mantsinen, ägare och Chocolatier. Kostnad för resa tillkommer.


Pris: Offereras.
Tid: Cirka 60 minuter*
Antal hos oss: 5–10

* Vi anpassar oss efter era önskemål.

Kostnad för resa tillkommer.