HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

Den 25 maj 2018 infördes GDPR. Det är en gemensam lag som skall göra att samma regler gäller överallt i hela Europa. GDPR ersätter personuppgiftslagen (PUL), som har varit en svensk lag sedan 1988. Med GDPR måste alla organisationer, handlare och företag ha ett större ansvar på att ha kontroll på sina kunders uppgifter. Du kan läsa mer om GDPR här: https://www.datainspektionen.s... OmnOmnOmn Chocolaterie (bolag till Omnomnomn Konfektyr & Deli) är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnar till oss som kund och dessa behandlas av oss för att kunna administrera dina köp, samt i marknadsföringssyfte. Vi lämnar inte ut personuppgifter, e-postadresser eller annan kundinformation till tredje part. All information du ger oss skyddas så att ingen obehörig ska kunna komma åt den.

För att kunna hantera köp samt kundärenden lagrar vi följande uppgifter. - För- och efternamn - Adress - Telefonnummer - E-post - Köphistorik

För att kunna leverera dina beställningar måste vi dela viss information med det valda fraktbolaget. Vi delar för- och efternamn samt adress för leverans. E-post och mobilnummer för avisering.

NÄR DU HANDLAR

Du kan välja att handla utan ett personligt konto. Dina uppgifter registreras för att vi ska kunna skicka ut din produkt efter slutfört köp. Väljer du att logga in till ett personligt konto har du följande fördelar:

  1. Du slipper skriva in leveransuppgifter vid varje köptillfälle
    2. Du når enkelt ditt konto
    3. Du ser enkelt tidigare order- och köphistorik.

COOKIES

På denna webbplats används cookies, du kan se till vilka ändamål nedan. En cookie är en liten textfil som sparas i din webbläsare så att din dator kan kännas igen vid återbesök. Inga personuppgifter sparas i våra cookies och de kan inte innehålla virus.

Cookies raderas automatiskt efter ett visst antal månader (antalet kan variera), men de förnyas efter varje besök.

SÅ ANVÄNDS COOKIES PÅ VÅR WEBBPLATS

Cookies (eller kakor, kakfiler) används till flera olika syften på vår webbplats. Google Analytics - Vi för statistik över antalet användare och vilka sidor de besöker. Vi samlar in uppgifter om vart sessionen befinner sig geografiskt, vilken webbläsare som används för att löpande kunna anpassa vårt innehåll och göra din upplevelse så bra som möjligt.

Du kan alltid inaktivera cookies från Google Analytics på https://tools.google.com/dlpag...

ÅTERFÖRSÄLJARE ELLER FÖRETAGSKUND

Är du återförsäljare och/eller företagskund, vänligen kontakta info@omnomnomn.se för mer riktad information.

Vi har ingen lagerhållning av vår handgjorda choklad eftersom vi endast tillverkar med färska råvaror och efter beställning och till försäljning i vår butik på Hammarby Allé 9A. Det garanterar alltid färsk choklad men också en längre hanteringstid. Vi levererar på 2–4 vardagar. Vi skickar inte fredagar eftersom försändelsen blir liggande på terminal utanför vår kontroll om förvaring, temperatur mm.

BESTÄLLNING

Eftersom vi tillverkar allt för hand behöver vi din beställning 2–3 vardagar innan vi skickar din beställning. Vi skickar inte fredagar eftersom det inte är utdelning lördag, söndag eller helgdag. Vi kan inte garantera speditörens leveranstid som normalt tar 1 dag efter att vi skickat dina varor. Är du under 18 år kan du inte handla hos oss.

FRI LEVERANS & DIREKT I BREVLÅDAN

Väljer du att få din beställning direkt i brevlådan bjuder vi på frakten. Gäller vid beställningsvärde över 199 kr. Skriv in FRIFRAKT i kassan.  Om din postförsändelse skulle försvinna är vi inte ansvariga utan du måste ta direkt kontakt PostNord​.  Fri frakt gäller också om du väljer ”Hämta själv” och om du beställer digitala presentkort. För beställningsvara under 199 kr tillkommer fraktavgift med 63 kr. Vi levererar till Sverige, Europa och övriga världen.

HÄMTA SJÄLV

Du kan handla i vår webbshop och hämta beställningen i vår butik på Hammarby Allé 9A. Vi behöver din beställning 2–3 vardagar innan avhämtning. Där kan du också enkelt byta eller returnera varan. Se Reklamation. För besök i vår butik vänligen se butikens öppettider.

BUDLEVERANS

Vi erbjuder PostNords tjänster, cykel- och bilbud i Storstockholm samt bilbud i Mälardalen

LEVERANSKOSTNAD

Pris 63* kr inkl moms för produkter över 199 kr vid samtidig beställning. Tryckt presentkort skickas med Brev inrikes. Kontakta info@omnomnomn.se innan köp om du vill att vi skickar presentkortet med rekommenderat brev. Du kan istället skicka ett digitalt presentkort utan kostnad. Skulle din postförsändelse försvinna är vi inte ansvariga utan du måste ta direkt kontakt PostNord. Maxvikt 1 kg.
* Vi följer PostNords prishöjningar.

POSTPAKET INRIKES

För leveranser över 1 kg skickar vi postpaket med PostNord. Du aviseras via sms och mejl när och var din leverans finns för avhämtning. Kontakta info@omnomnomn.se innan beställning.

BUD

  • Cykelbud inom tullarna (Bra miljöval) Dagbud (dagtid 9–17) Mottagaren måste vara tillgänglig mellan 9–17.
  • Mälarbud (Strängnäs, Eskilstuna, Kungsör, Arboga, Köping, Hallstahammar, Västerås, Enköping).
  • Företag erbjuds dagbud eller leverans efter överenskommelse.
  • Kontakta info@omnomnomn.se för mer information. Du som beställare har fullt ansvar för att mottagaruppgifterna är fullständiga. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för PostNords eller budföretagens tjänster.

PRISER

Alla våra priser anges i svenska kronor, SEK, och inkluderar moms vilken redovisas på orderbekräftelsen/kvittot. Vi reserverar oss för eventuella prishöjningar, momsjusteringar, valutaförändringar, tryckfel, prisfel, slutförsäljningar, lagerfel etc. En vara som redan skickats från oss påverkas inte av en eventuell höjning eller sänkning av priset som sker efter ordertillfället, i form av t ex kampanjer, rea, eller förändrad prissättning.

BETALNING

Vi accepterar Visa, MasterCard samt American Express utan extra avgift. För närvarande använder vi oss inte av Swish, PayPal eller betalning via PlusGiro vid köp i webbutiken.

PRESENTKORT

Inlösen av presentkort sker vid ett köptillfälle. Du kan alltså inte spara överskjutande belopp till senare. Köper du varor för ett lägre belopp än presentkortets värde, måste mellanskillnaden erläggas vid köptillfället. Ingen återbetalning sker mot köpt presentkort.

ORDERBEKRÄFTELSE

Vi skickar en orderbekräftelse till den e-postadress som du angivit vid beställningen. I den står ditt ordernummer. Spara det för framtida kommunikation med oss.

FRIA RETURER

Vi erbjuder inte fria returer.

KÖPOBJEKTETS SKICK

Varan säljs i nyskick. Stötskador kan uppstå i samband med frakt. Se kapitlet om Reklamation.

REKLAMATION

Choklad är en ömtålig vara. Alla varor kan därför inte skickas. Vilka som omfattas av det står tydligt utmärkt vid produkten. Vi packar chokladasken efter PostNords instruktioner. Om du skulle få en försändelse som är trasig eller är klämd, är det du som mottagare som ska kontakta PostNord för reklamation. Om en vara är skadad p g a tillverkningsfel, (d v s skador på själva varan utan synliga skador på inre och yttre emballage) ersätts du med samma värde med en rabattkod som du kan återanvända i webbutiken alternativt använda vid besök i vår butik. Ta med varan. Kontakta info@omnomnomn.se om du bor du utanför Stockholm och inte har möjlighet att komma in till butiken. Vi kommer att begära ett tydligt foto av den skadade varan samt på emballaget.

ÅNGERRÄTT

Du har rätt att ångra köpet inom två veckor från det att du mottog varan/varorna i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen (SFS 2005:59). Kontakta info@omnomnomn.se innan retur. Varans förpackning eller plombering får ej brytas. Är varans förpackning/plombering bruten accepterar vi inte retur av varan. Vid retur står du själv för fraktkostnaden. Om du ångrar dig innan du hämtat ut varan ska du betala returfrakten. Vi accepterar inte postförskott eller efterkrav.

ORGANISATIONSNUMMER

  • Juridiskt namn: OmnOmnOmn Konfektyr & Deli reg.år december 2013/2018
  • Varumärkesnamn: OmnOmnOmn Chocolaterie
  • Godkänd för F-skatt
  • Kontaktperson: Eva Mantsinen
  • Postadress: Tullgårdsgatan 24, 116 68 Stockholm
  • Telefon: 070-365 27 65

För frågor ang våra produkter kontakta info@omnomnomn.se.

För frågor om våra tjänster chokladprovning och kurser kontakta info@omnomnomn.se

Butik/kök/studio: Hammarby Allé 9A, Hammarby Sjöstad.

Februari 2019

Spara

Spara

Beställning

2–4 dagar innan leverans.

Direkt i brevlådan

Vi skickar direkt till din brevlåda. Gäller köp över 199 kr. Skriv in FRIFRAKT i kassan innan du slutför köpet.

Spårbart

Om du däremot vill ha ditt paket spårbart med avisering via e-post och mobil gäller Postnords avgift med 63 kr. (Gäller inom Sverige).

Hämta själv

Hammarby Allé 9A
Se våra öppettider.

Betala enkelt

F n endast betalning via Swish.

Betalning med presentkort

Skriv in presentkortskoden i fältet "Ordernoteringar".
Restbelopp betalas enligt anvisning via Swish-meddelandet.

Har du frågor?

info@omnomnomn.se

Beställning

2–4 dagar innan leverans.

Fri frakt

Beställ varor över 200 kr så bjuder vi på frakten (inom Sverige).

Hämta själv

Hammarby Allé 9A
Se våra öppettider.

Betala enkelt

F n endast betalning via Swish.

Betalning med presentkort

Skriv in presentkortskoden i fältet "Ordernoteringar".
Restbelopp betalas enligt anvisning via Swish-meddelandet.

Har du frågor?

info@omnomnomn.se