Om OmnOmnOmn

Est. 2013
Vi  tillverkar handgjorda och exklusiva praliner och annan konfektyr samt munsbitar perfekta att mötas kring och njuta av. Vi delar dessutom med oss av vår kunskap i kurser och provningar. Allt med omsorg, kvalitet och smakglädje i fokus.

Omnomnomn betyder ”åh, vad gott!”.

VAD VI GÖR

OmnOmnOmn Chocolaterie tillverkar kvalitetspraliner och konfektyr utan maskiner. Handgjorda med kärlek och känsla. Vi tempererar, tablerar och gjuter allt för hand, handmålar, experimenterar och smakar. För det är när du som kund kommer tillbaka och köper dina favoriter, det är då vi vet vad som funkar. Ni är våra experter.

VAD VI INTE GÖR

Man kan lugnt säga att det här är ingen chokladfabrik. Vi massproducerar inte praliner som får vänta på att bli sålda om någon månad eller så. Vi jobbar småskaligt, i små batcher och har alltid färska praliner. Våra praliner är som godast upp till 3 veckor efter tillverkning. Då är det ju är ingen vits med att spara en pralin. Bums in i munnen med den bara! OmnOmnOmn!

VAD VI GILLAR

Vi tillverkar choklad på bönor som är certifierade, spårbara och där så är möjligt, ekologiska eller Fairtrade-certifierade. Kakaoträd är en ändlig produkt, därför köper vi choklad från kakaoförädlare som återinvesterar pengarna för fortsatt produktivt arbete på plantagerna och där man får skäligt betalt. Och så får ungarna gå i skola istället för att arbeta. Det gillar vi.

OCH VI VILL MER

Nu känner vi oss beredda att möta hela världen med våra chokladjuveler. Därför nu söker vi återförsäljare till våra chokladprodukter. Kontakta oss för mer information. Välkommen!

Återförsäljare

Är du en återförsäljare som delar vår idé med humor och kvalitet och vill sälja våra produkter? Då kan vi erbjuda mustascher, kaniner med nos, dippers med trä eller papperspinne, Puss & Kram-påsar med helgjutna bokstäver och mycket mer.

Kontakta oss!

Företag

Eftersom vi designar våra egna askar kan vi också designa företagets. Ge dina medarbetare en uppskattning till jul eller sommar i form av en chokladask med företagets logo och hälsning.

Kontakta oss!

Grupper

Möhippa? Svensexa? Teambuilding? Företagsevent? Tjej- eller killgänget? Här kan du sitta ner och få en rolig och smakrik provning. Eller kladda i köket och ta hem dina egengjorda praliner.

Kontakta oss!

MEET THE TEAM

Nu är vi två! Och ibland tre. Praktikanter och hängivna har jobbat här. Och jobbar här.

 

Eva

Eva
Ägare, Chokladmakare och Grafisk formgivare

Eva älskar choklad och formgivning. En kombo som är svårslagen. Så varför inte göra båda? Hon bakar, tillverkar praliner, står vid datorn och formger en ny förpackningsidé men står allra helst och småsnackar med kunderna i butiken.

Spara

Spara

John2

John
Chokladmakarassistent

John började som praktikant och är nu anställd på OmnOmnOmn. John gillar att tablera, koka ganacher och göra eleganta praliner. Det är Johns ryggtavla som du ser i chokladköket.

Spara

Spara

Spara