Pralinkurs

GRUNDKURS

ÖPPEN PRALINKURS

Vi kokar chokladfyllning som du smaksätter själv, fyller i förgjutna skal, och om du vill, försluter du dina praliner själv. En rolig kurs som passar alla!* Efter kursen får du med dig de tillverkade pralinerna hem.

Ej gluten. Vi använder produkter med laktos. Vi tar en kortare paus i kursen där vi berättar om om hur böna blir till choklad.


Datum: Välj dag nedan.
Pris: 650 kr p/p.
Tid: 2,5 timmar.
Antal 4 – 8 personer.
*Nybörjare, nyfikna och barn från 10 år i vuxens sällskap.

TEMP & FÄRG

ÖPPEN PRALINKURS

Vi kokar ganache som du själv smaksätter och här får du lära dig hur man tempererar med hjälp av mikrovågsugn (ymp-metoden). På den här kursen lär du dig färgsätta choklad och praliner. Du får med dig dina tillverkade praliner hem. Små grupper. En rolig och kreativ. Vi tar en längre paus i kursen med fika och smörgås.

Ej gluten. Vi använder produkter med laktos.


Datum: Välj dag nedan.
Pris: 1 900 kr.
Tid: 6 timmar (lunch ingår ej).
Antal 4 – 6 personer.

TEMPERERING

ÖPPEN PRALINKURS

För dig som vill komma vidare med pralintillverkningen. Vi kokar ganache som du själv smaksätter och här får du lära dig hur man tempererar med hjälp av mikrovågsugn. Du får med dig de tillverkade pralinerna hem. Liten grupp och mysig atmosfär.

Ej gluten. Vi använder produkter med laktos. Vi har en kortare paus i kursen med fika och hembakat.


Datum: Välj dag nedan.
Pris: 1 400 kr.
Tid: 4 timmar.
Antal 4 – 6 personer.

GRUPP/FÖRETAG

PRIVAT PRALINKURS, GRUNDKURS

En kul kurs för kick-off eller teambuilding. Vi kokar chokladfyllning som du smaksätter själv, fyller i förgjutna skal, och om du vill, försluter du dina praliner själv. En rolig kurs som passar alla även du som inte har någon förkunskap! Efter kursen får du med dig de tillverkade pralinerna hem. Vi har en kortare paus i kursen där jag berättar om om hur böna blir till choklad.

Ej gluten. Vi använder produkter med laktos.


Pris: Offereras samt faktureras.
Datum: Vi anpassar dag och tid efter önskemål.
Tid: 3 timmar.
Antal: 4 – 8 personer.

Anmäl dig här!

Varmt välkommen att anmäla dig till våra öppna pralinkurser eller skicka en intresseanmälan om ni är en grupp/företag som vill välja datum.

Vill du handla efter kursen har vi 10 % rabatt på alla köp i butiken. (Gäller ej köp av presentkort eller reaprodukter.)

Anmälan (OBS. 1 person per anmälan)
Grundkurs Onsdag 5/9 kl. 19.00Grundkurs Torsdag 27/9 kl. 19.00Grundkurs Tisdag 16/10 kl. 19.00Grundkurs Onsdag 7/11 kl. 19.00Grundkurs Torsdag 29/11 kl. 19.00Temperering Söndag 9/9 kl. 13–17Temperering Söndag 4/11 kl. 13–17Temp och färg Söndag 7/10 kl. 11–17Temp och färg Söndag 2/12 kl. 11–17Vi är en grupp som har förslag på kursdatum

Förnamn*

Efternamn*

E-post*

Telefon*

Presentkortskod

Ditt meddelande

Små grupper och trevlig atmosfär

På våra kurser är vi få deltagare. Kursen är för dig som vill ha en en kul kväll i chokladköket och som vill förstå grunderna i pralintillverkning. Vi jobbar med choklad som är etisk, certifierad och med mycket hög kvalitetsnivå. Alla kurserna leds av Eva Mantsinen, Chocolatier och ägare till OmnOmnOmn Chocolaterie.

Företag och grupper

Är ni ett företag eller en grupp som tillsammans vill gå på chokladkurs? Kontakta oss för en intresseanmälan och information.

Så här funkar det

Pris

Se resp kurs. Har du ett presentkort med ett lägre värde betalar du endast mellanskillnaden innan kursstart. Företag faktureras.

Anmälan

Föranmälan krävs. Du anmäler dig enkelt till OmnOmnOmns pralinkurser genom att fylla i formuläret här. OBS: Vi skickar bekräftelseanmälan och instruktioner till din e-postadress. En anmälan per person. Du kan också komma förbi butiken på Hammarby Allé 9A och anmäla dig samt betala. Senaste anmälningsdag är 4 dagar innan kursstart. Ring eller maila alltid om du är sent ute!

Bekräftelse på reserverad plats

Vi mejlar dig bekräftelse på reserverad plats och betalningsinformation.

Betalning

Du kan betala till PlusGiro eller med Swish (ej Swish i butiken). Mer information får du i samband med bekräftelsemailet. Se ovan. När du har betalat får du en bekräftelse via e-post på att du har en bokad plats. Kolla även din "skräpkorg". Vi behöver din anmälan och betalning senast 4 dagar innan kursdag. Om du anmäler dig sent, och om det finns plats kvar, kan du betala i butiken.

Presentkort

Har du ett presentkort uppger du sifferkoden i anmälan här. Om kursen är fullbokad eller ställs in av oss har du inte förverkat presentkortet. Presentkortets värde gäller. Uppstår en mellanskillnad går det bra att restbetala enligt ovan.

Avbokning och återbetalning

För återbetalning av hela beloppet behöver vi din avbokning senast 4 dagar innan kursdag.
Avbokar du senare än 4 dagar innan kursen erbjuds du istället nytt kurstillfälle. Gäller även anmälan med presentkort.
Avbokar du samma dag som kursen, återbetalar vi inte beloppet eller ersätter dig med nytt kursdatum.

Frågor?

Har vi missat att berätta något? Kontakta oss.