Eva_Mantsinen_Skapa_Media_OmnOmnOmn_Chocolaterie

Här hittar du information och länkar till platser där OmnOmnOmn Chocolaterie har marknadsförts.

Har du frågor om specialbeställningar, bilder eller publicerade artiklar är du välkommen att kontakta mig direkt via mail, info@omnomnomn.se, 070-365 27 65.

Vi sponsrar f n inte med gratisprodukter på event eller fester.

Det blev två brons!

Scandinavian Chocolatier Competition 2019 – Winners

The International Chocolate Awards is pleased to announce the Winners of the Scandinavian Chocolatier Competition, which was judged in Copenhagen, Denmark from 12–16th June 2019 at the Hotel- og Restaurantskolen/Copenhagen Hospitality College. Winners pass through to the World Final in Florence, Italy in October 2019.

Grand Jury-finalist

The International Chocolate Awards

is pleased to announce the Grand Jury Finalists of the Scandinavian Competition which was judged in Copenhagen, Denmark from 12–16th June 2019.

The judging panel included regular European and international judges, along with pastry chefs, restaurateurs, journalists and other specialists from the Scandinavian area and members of our international Grand Jury panel.
The Grand Jury Finalists are the entries that made it through to the final Grand Jury round, following an initial technical Selection round and four days of Main Round judging. The Finalists are the nominations from which the Grand Jury select the prize winners, through private voting. The Grand Jury follow strict rules.

While listing as a Grand Jury Finalist is an achievement in itself, it does not necessarily indicate that the entry received a prize.

White Guide 2018

Söder om söder finns ett chokladens paradis

Läget är väl sådär. Lite offside i mondäna Hammarby Sjöstad med korsande trafikleder i fyra plan utanför. Men väl inne möts vi av den totala passionen för choklad. Ägarinnan Eva, som designat både den eleganta, sparsmakade lokalen och de frestande små pralinerna, guidar oss gärna i chokladens härliga värld. Till det nybryggda kaffet njuter vi av en Lyxmarängtopp, ett chokladskal fyllt med italiensk maräng. Ingen vanlig mums-mums precis. Chokladpaj med vispgrädde har ren, djup chokladsmak. Vi klämmer också i oss en röd vinbärspralin med nästan explosiva aromer. Äkta varm choklad finns förstås, och i olika styrkor.

WGC17_Rekommenderad-XL

White Guide 2017

Chocoholics look no further

Kraftigt chokladsug och befinner dig söder om Slussen? Styr stegen mot nya OmnOmnOmn i Fredriksdal, beställ ett gäng praliner och sitt vid ett av fönsterborden där ljuset flödar in medan du njuter. Här märks det att ägaren och pralin-
makaren även är grafisk designer; allt, från de färgstarka pralinerna till inredningen, är så stilrent snyggt att det nästan gör ont. Vi provar en intensiv pecankolapaj med nybryggt, gott kaffe och en rockig pralin med Jack Daniels i. På chokladcafé måste även den varma chokladen vara bra – och detta är en av de bästa vi smakat (om man gillar vuxenchoklad). Den starka, elegant chokladbittra men inte trögflytande brygden fungerar till och med till bakverk.

Intervju Bak- och Chokladfestivalen 2018

Intervju Prinero – Designade askar