250g
Denna kombination av sötma, sälta och bittra inslag bjuder på ett sofistikerat möte mellan kontraster. Här möts sälta, len sötma och rostade toner i en intensiv och elegant
kombination. Vi brinner lite extra för det unika svarta sockret från Okinawa vars djupa, sirapsliknande karaktär påminner väldigt mycket om lakrits. Och knyter ihop hela smakbilden.
INGREDIENSER
70% dulce choklad (kakaosmör, socker, helmjölkspulver, mjölksocker, vasslepulver (mjölk) , skummjölkspulver, brynt socker (2%), emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom, salt), sirap, vetemjöl, socker, invertsockersirap, 3,5 % rålakrits (Kalabrien), svart socker, kaffe, kakaonibs, salmiak (ammoniumklorid), färgämne (vegetabilisk kol), stjärnanis, ytbehandlingsmedel (karnaubavax). Kakaoinnehåll, minst 30,4%.
Vegansk
Nej
NÄRINGSVÄRDE
Energi | 2256 kJ/554 kcal |
Fett | 28.5 g |
- varav mättat fett | 17.5 g |
Kolhydrater | 52 g |
- varav socker | 42.5 g |
Fibrer | 1.45 g |
Protein | 6 g |
Salt | 0.5 g |
OmnOmnOmn Chocolaterie är en småskalig tillverkare av chokladpraliner och konfektyr. Är du kvalitetsmedveten och uppskattar ett gott hantverk, då har du kommit rätt. All tillverkning sker i vårt lilla produktionskök i Hammarby Sjöstad där också den fysiska butiken finns. Vi är återförsäljare av lakrits och premiumkonfektyr. Under säsong tillverkar vi hantverksmässig gelato på italienskt vis.
© 2025 OmnOmnOmn Chocolaterie – Sjöstaden Gelato – Powered by Quickbutik