Om OmnOmnOmn


Hej!

Sedan 2013 har jag tillverkat praliner, konfektyr till försäljning i butiken och på webben samt levererat praliner till bröllop, företag, restauranger och privatpersoner. Jag är utbildad i Sverige och vidareutbildade mig i Schweiz hösten 2017. 

Sedan 2020 tillverkar jag italiensk gelato på färsk mjölk, färska frukter och fruktpuréer. 

Allt vi gör tillverkas i vårt eget kök och säljs här i webbutiken och i vår butik i Stockholm. 

Varmt välkommen!

Eva Mantsinen
Chocolatier och ägare
Hammarby Allé 50, Hammarby Sjöstad, Stockholm

Nomineringar & Vinster

Brons för, Havtorn och Ardbeg i International Chocolate Awards Competition, Scandinavia

Världsbrons för Havtorn i International Chocolate Awards Competition, World

Trefaldig vinnare i International Chocolate Awards Competition

  • 2016: Virrvarr, "Stockholms godaste choklad 2016", Yelp Sverige 
  • 2017: Nominerad  till "Årets stjärnskott 2017", White Guide
  • 2017: "Mycket god klass", White Guide Café 
  • 2018: "Mycket god klass", White Guide Café
  • 2019: Finalist i International Chocolate Awards Competition, Scandinavia 
  • 2019: Brons för Ardbeg i International Chocolate Awards Competition, Scandinavia 
  • 2019: Brons för Havtorn i International Chocolate Awards Competition, Scandinavia 
  • 2019: Världsbrons för Havtorn i International Chocolate Awards Competition, World

OmnOmnOmn Chocolaterie – Sjöstaden Gelato

OmnOmnOmn Chocolaterie är en småskalig tillverkare av chokladpraliner och konfektyr. Är du kvalitetsmedveten och uppskattar ett gott hantverk, då har du kommit rätt. All tillverkning sker i vårt lilla produktionskök i Hammarby Sjöstad där också den fysiska butiken finns. Vi är återförsäljare av lakrits och premiumkonfektyr. Under säsong tillverkar vi hantverksmässig gelato på italienskt vis.

ÖPPETTIDER BUTIKEN HAMMARBY SJÖSTAD Mån-Tors 11-17, Fre 11-18, Lör 11-16.
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 OmnOmnOmn Chocolaterie – Sjöstaden Gelato Powered by Quickbutik