Sjöstaden Gelato
Est. 2021


Säljer ni gelato under hösten och vintern?

Ja det kommer vi att göra. Just nu har vi en liten kort paus för att ägna tid till vår chokladproduktion. Inom kort kommer vi börja sälja fryst gelato i halvliters-förpackningar. 


Äkta italiensk hantverksglass

Sedan 2021 tillverkar vi italiensk gelato, tillverkad på svensk mjölk, en skvätt grädde, på fruktpuréer, nötter och choklad från hela världen.  Vår gelato tillverkas i samma produktionskök och lokaler som OmnOmnOmn Chocolaterie.

Recensioner

Ett urplock av recensioner som lämnats på Google, Facebook och Instagram (och vissa via OmnOmnOmn Chocolaterie). Tack för att du orkar att skriva om dina upplevelser, både bra och sämre. Man är ju inte bättre än sin senaste gelato... 

Vill du ge ris eller ros? Följ länken och lägg din synpunkt här.


Tim M
Godaste gelato jag ätit på länge! 
Kan varmt rekommendera.

5 stjärnor

m t
Helt klart det bästa glassen jag ätit såhär långt. Hade glädjen och njuta av det med härlig kollega efter arbetslagens slut 🤤 rekommenderar varmt. 5 stjärnor

Duraid Alsamarai
Bra glass men för dyrt. Men det är både naturligt och ekologiskt. 4 stjärnor

Sara SC
Fantastisk chokladsorbet. 4 stjärnor

Parichat Benjarong

5 stjärnor

Anna Galin
Helt fantastisk gelato om somrarna, rekommenderar särskilt mörk choklad! Så god!! 5 stjärnor.

Luke Warner
2022 Stockholms bästa gelato. Perfekt konsistens, inte för sött, grymma smaker.
Plus i kanten för chokladdoppat rån. 5 stjärnor.

omneia zahran

Bästa glassen jag har ätit i Stockholm hittills. Du kan verkligen säga att det är autentiskt och handgjort. Jag träffade ägaren, hon är så söt och hon bryr sig mycket om kvalitet. Hon gör glassen och chokladen själv. Ett måste försöka vara ärlig, missa inte det. 5 stjärnor.


OmnOmnOmn Chocolaterie – Sjöstaden Gelato

OmnOmnOmn Chocolaterie är en småskalig tillverkare av chokladpraliner och konfektyr. Är du kvalitetsmedveten och uppskattar ett gott hantverk, då har du kommit rätt. All tillverkning sker i vårt lilla produktionskök i Hammarby Sjöstad där också den fysiska butiken finns. Vi är återförsäljare av lakrits och premiumkonfektyr. Under säsong tillverkar vi hantverksmässig gelato på italienskt vis.

ÖPPETTIDER BUTIKEN HAMMARBY SJÖSTAD Mån-Tors 11-17, Fre 11-18, Lör 11-16.
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 OmnOmnOmn Chocolaterie – Sjöstaden Gelato Powered by Quickbutik